top of page

PREFAB VLOEREN

Bij Willemsen produceren we naast dak- en gevelelementen ook hoogwaardige prefab vloerelementen, waaronder cassettevloeren en houten kanaalplaten. Deze vloeren worden industrieel vervaardigd uit LVL (Laminated Veneer Lumber), een houtproduct dat bekendstaat om zijn extreme sterkte. Dankzij deze sterkte is er bij maximale overspanning een minimale hoeveelheid materiaal nodig. Onze vloerelementen kunnen geïsoleerd worden met glaswol, houtwol of cellulose en worden op maat gemaakt op onze geautomatiseerde productielijn, wat zorgt voor een relatief snelle levering.

Daarnaast bieden we ribbenvloeren, die open zijn aan de onderzijde en geschikt zijn voor diverse bouwbehoeften, evenals CLT-vloeren, die massief en robuust zijn. Onze engineeringdiensten zorgen ervoor dat elk project aan specifieke eisen voldoet, wat resulteert in een naadloze integratie van onze prefab vloeren in uw bouwprojecten.

Bij Willemsen vindt u alles wat u nodig heeft voor duurzame bouwoplossingen op één plek. Onze prefab vloerelementen staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie, perfect voor moderne bouwprojecten.

bottom of page