top of page

OVER ONS

Sinds de oprichting van Willemsen Houtbouw hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van prefab HSB-elementen en CLT-constructies voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars in heel Nederland. 

Onze Geschiedenis

Willemsen Houtbouw is ooit begonnen als een eenmanszaak onder leiding van Piet Willemsen. Met een passie voor hout en innovatie begon hij met het fabriceren van houten elementen in zijn eigen werkplaats. Door de jaren heen groeide het bedrijf en breidden we onze expertise uit naar verschillende vormen van houtbouw.

Onze Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat houtbouw de toekomst van de bouwsector is. Door gebruik te maken van hernieuwbare materialen en innovatieve bouwmethoden kunnen we bijdragen aan een duurzamere en groenere bouwsector. Onze visie is om bij te dragen aan de ontwikkeling van slimme en betaalbare bouwoplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Onze Missie

Bij Willemsen Houtbouw streven we naar perfectie in elk detail. Wij geloven in maatwerk, betrouwbaarheid en innovatie. Ons doel is om duurzame en efficiënte bouwoplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu.

Ons Team

Ons team bestaat uit toegewijde professionals met een passie voor houtbouw. Van ervaren timmerlieden tot deskundige tekenaars, elk lid van ons team draagt ​​bij aan het succes van Willemsen Houtbouw. Wij geloven in nauwe samenwerking, heldere communicatie en het leveren van vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Onze 

Leveringsvoorwaarden

bottom of page