top of page

HSB-ELEMENTEN VOOR WONINGEN

Onze HSB elementen worden zeer veel toegepast bij de nieuwbouw van (vakantie)woningen. De verschillende houtconstructies staan centraal voor de opbouw van de woningen. Met onze jarenlange ervaring en expertise leveren wij hoogwaardige prefab houten elementen voor diverse projecten, variërend van complete houtconstructies voor vakantiewoningen en permanente woningen.

 

Bij Willemsen geloven we in maatwerk en samenwerking. Daarom bieden wij een scala aan prefab houten onderdelen die perfect aansluiten op uw specifieke projectbehoeften. Of het nu gaat om (constructieve) wanden, vloeren, daken of complete woningmodules, wij leveren op tijd en binnen budget.

Onze samenwerking stopt niet bij het leveren van prefab elementen. Wij werken nauw samen met verschillende hoofdaannemers om de assemblage van de woningen op locatie soepel te laten verlopen. Dankzij deze samenwerking kunnen we de hoogste kwaliteit en efficiëntie garanderen, ongeacht de omvang van het project.

 

Naast het leveren van prefab houten elementen, biedt Willemsen ook de mogelijkheid om woningen compleet prefab af fabriek op te leveren. In samenwerking met ons moederbedrijf, Megaplex woningen, kunnen wij u voorzien van kant-en-klare woonoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van comfort, duurzaamheid, esthetiek en bouwbesluit. Voor meer informatie over onze prefab houten woningen en onze samenwerking met Megaplex, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op de website van Megaplex

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Willemsen Houtbouw uw project naar een hoger niveau kan tillen met onze hoogwaardige prefab oplossingen.

VOORDELEN VAN PREFAB BOUWEN

DUURZAAM

We maken hoofdzakelijk gebruik van houtskeletbouw (HSB) en kunnen indien nodig CLT-elementen integreren, wat resulteert in energiezuinige en milieuvriendelijke woningen.

EFFICIËNT

De productie van prefab woningen is efficiënter dan traditionele bouwmethoden, waardoor de bouwtijd wordt verkort en kosten worden bespaard.

KWALITEIT

Door de gecontroleerde omgeving van onze fabriek kunnen we een consistente kwaliteit garanderen, van ontwerp tot levering.

bottom of page